Geologische Vereniging Mente et Malleo

Jubileumviering 18 november 2017

 

i.v.m. ons 60 jarig bestaan

jubbv2.JPG

Op zaterdag 18 november heeft onze jubileumviering plaatsgevonden. Deze dag stonden we met een hapje en een drankje en een viertal lezingen stil bij het 60 jarig bestaan van Geologische Vereniging Mente et Malleo. Tevens werden 2 leden die 40 jaar lid waren, Renť van Neer en Ger Michels in het zonnetje gezet.

 

We bedanken alle genodigden, in het bijzonder wethouder Geert GabriŽls van de gemeente Weert en gedeputeerde Hubert Mackus van de provincie Limburg voor hun aanwezigheid deze middag.

boek.jpg

Ons jubileumboek!!

jubbv8.JPG

Wethouder Geert GabriŽls (L)&

Geduputeerde Hubert Mackus (R)

Ook is deze dag het jubileumboek gepresenteerd met verhalen, anekdotes, gedichten en verslagen van leden. De vereniging bedankt Hans van Schendel, Gerard Huberts en de familie Rijke en anderen voor het samenstellen van dit boek.

 

Ook een dankwoord aan de werkgroep Jubileumviering, bestaande uit Mieke Bonn, Hans van Schendel en Bert Valentijn voor de organisatie, de vele vrijwilligers deze dag en de jeugdleden Marijn Evers en Maarten de Rijke voor hun hulp deze dag. Uiteraard een dankwoord aan Ad Havermans, Mart Deckers, Bert Valentijn en Lei Nelissen voor het verzorgen van de verschillende interessante lezingen.

 

 

Deze dag hebben Bert Valentijn en Ger Michels verschillende foto's gemaakt. Dank daarvoor!

 

Een aantal sfeerfoto's deze dag. foto's @Bert Valentijn.

 

Klik op de foto om te bekijken. Foto's met een hogere resolutie zijn op te vragen via Tijs Bos: infomente.et.malleo@gmail.com.