Ga naar hoofdinhoud
Eindejaarsbijeenkomst d.d. 22-12-2023

In het NMC om 20:00 uur

BIJEENKOMST-INFORMATIE

Datum:
22-12-2023

Onderwerp: 
Eindejaarsbijeenkomst.

Clubavond 22 december 2023:

Grote opkomst

Vrijdag 22 december hebben we een zeer geslaagde Eindejaarsbijeenkomst gehad. Ondanks dat verschillende trouwe bezoekers op vakantie waren , of andere verplichtingen hadden. Deze avond zijn ook de nieuwe leden verwelkomt.

Gezellige aankleding en heel wat lekkers

Er waren in de Tuinkamer vier grotere tafels gemaakt , die feestelijk gedekt waren met o.a. nootjes en kerstkransjes. Hans en Elly hebben voor de prijzen gezorgd, die keurig uitgestald lagen. Op de tafel ernaast stonden de koffie, thee dranken en glazen met bordjes waarop de kerststol, arretjescake of lekkere wafels gelegd konden worden. José, Mien en Mieke zorgden voor het gebak en later op de avond voor de bitterballen en saucijzenhapjes.

Jaarprogramma 2024

De avond werd geopend door onze voorzitter Mieke, die erg blij was met de grote opkomst en de gezellige sfeer. Daarna liet Hans het Jaarprogramma 2024 zien, met voor elk wat wils. Nieuw zijn de thema-avonden, waarop een bepaald onderwerp centraal staat en waarvan de leden dan materiaal meenemen en daarover wat vertellen.

Nieuwe website

Vervolgens presenteerde Bert de off line versie van de nieuwe website. Er wordt naar gestreefd dat de website eind januari 2024 in de lucht is.

Kennisquiz

Het meest geslaagde onderdeel van de avond was de quiz van Hans en José. Alle aanwezigen werden bevraagd op drie thema’s: fossielen, mineralen en gesteenten, m.a.w. drie keer 15 vragen. De drie hoogst geklasseerden mochten een leuke prijs uitzoeken op de prijzentafel.

Verloting

Later op de avond kreeg iedereen een lotje, en mocht afhankelijk van wanneer het lotje getrokken werd twee prijzen gaan uitzoeken een boek of dvd en een fossiel, mineraal of gesteente. Kortom voor iedereen twee leuke prijzen.

Het liep tegen elven toen de laatsten de zaal verlieten. Een top-avond!

Back To Top